Het Allernatste Traonetrekkersfestival

 

 

Toen Peter Kesseler kond deed van zijn besluit om de deuren van het Verkadehuis op 1 mei voorgoed te sluiten schoten ons de tranen in de ogen, want waar zouden we ooit nog een gelegenheid vinden waar we een Keuken, een Duivenkot, complete Caravans, Decaporgels etc. zouden kunnen opstellen om iets leuks te doen.

Na ons verdriet onder het genot van een enkel consummatie gedempt te hebben vroegen we aan onze Natte Peer wat voor afscheidscadeau hij zou willen hebben stelde hij voor ons een schier onmogelijk  taak om het roemruchte Traonetrekkersfestival zoals dat van 1993 tot en met 2001 door ons georganiseerd nog eenmaal te doen herleven. Echter Frank van Akkeren, Jos Danen en Jan Mol zijn er de mannen niet naar om de Natte Peer zoiets te weigeren.

 

 

 

 

Want wat ooit begon als een geintje om de donkere dagen voor Kerst gezellig door te komen door alle leden van de D’Ammeraante wat te laten zingen groeide allengs uit tot een waar festijn.De laatste zaterdag van de advent stond aan het eind van de vorige eeuw garant voor een Roosendaalse Cultuuravond met een hoog meezing gehalte en natte zakdoeken.

Dus op Koninginnenacht ( 29 april) zal vanaf 20:30 een groot aantal Smartlappen, Traonetrekkers en Meezingers van bekende Nederlandse en Belgische artiesten vertolkt worden door een scala van performers met een hoog Waroubie gehalte.

 

Kom daarom op de Koninginnenacht ( 29 april) voor de allerlaatste keer naar het Verkadehuis om samen met ons de Natte Peer een waardig en nat afscheid te geven zodat de Kade aan het eind van de avond enkel nog met plezierjachten te verlaten zal zijn.

 

 

U kunt tevens van deze avond gebruik maken om alvast uw spullen voor de vrijmarkt  bij het organiserend comité  in bewaring te geven. De enige garantie die het OC geeft is dat uw zonder uw eigen spullen weer naar huis kunt.

 

 De zaal zal geopend zijn vanaf 19:30 uur, aanvang van het programma om 20:30. Vol is vol.

 

Het OC van het Allernatste Traonetrekkersfestival 2010

 

Frank van Akkeren, Jos Danen
en Jan Mol