Carnaval op de Kaai 2009

Bij De Natte Peer
't Verkaode'nuis


Gin zeej t'òòg!

Tekst: Radboud van der Linden
Meziek: Richard Nagtzaam
Uitvoerende: Da Wulde Nie Wete

 
zaoturdag 7 febroewaorie 
Prienseswaree
Die komme eten
 
Dondurdag 12 febroewaorie
is t'r wir wa nuuws in Tullepetaonestad.
Zeuveklapper
Zeuve'n ekts van allerlei allòòi op 't podium in 't Verkaode'nuis.
 
 zoaturdag 14 febroewaorie  
Zeulbendspektaokel
Gin nòòt t'òòg
Dan braand d'n strijd wir los om d'n blaauwe dasse en d'n blaauwe vlag.

 

 

Zaterdag na d’un optocht Goochelen meej de KIDS

Richardo’s Magic show

Klik op de foto voor meer

 

 

De Keuken 

           

                  

mééj carnaval kund'ier òk
alle daòge komme ééte. 

Captainsdinner drie gangen menu 15 euro pp

en alle daòge verse vis

 

driegangen  Diner
Da wil zegge dat er
1 voorgerecht 
verschillende hoofdschotels
van vis en vlees.

En dat er een toetje is.


Da alles veur 15 euro

 

Bellen 0165-529024


                                  ZATERDAGAVOND

.

       

zaterdag 21 februari 2009

20.30 uur
 

WGD Aovendwake en H. Nachtmis
In de H. kerk van de Natte Petrus
 


Klik op de foto

ZONDAG
Gewoon open en ge kunt komme eten.

  

MAANDAGAVOND

 D'Ammeraante  Avond

Lekker kwalle!

Kom aan boord en geniet van de frisse zeewind op het dek van de
HM Natte Peer
 


Volop Entertainment

 

Palingdansen
Sieradenparty 

Kunstzinnige cliniques

 Haringduiken

t schip inn

 

 

       

   Woensdag Haringhappen meej Verkade Salonoorkest   


Klik op de foto

    

Al voor de 16e keer hebben we
het Verkade Salonoorkest op  het podium.

Zij speulen wok dees joar Veur de hardwerkende Tullepetaone      

     

 

 Nagerecht  Poires à la Peer   

         Ingrediënten    
                    

6 mooie, niet te rijpe peren
4 el bruine basterdsuiker
10 peperkorrels
1 kaneelstok
2 kruidnagelen
1 citroenschil
1 fles Beaujolais Villages
1 tl maïzena

 

 

De peren aan de onderkant met een appelboor ontpitten.
Schillen, maar de steeltjes eraan laten. Aan de onderkant een plakje afsnijden zodat de vrucht kan staan. De peren in een pan doen waar ze precies in passen. Suiker, kruiden en wijn toevoegen. Aan de kook brengen en zachtjes laten  doorkoken totdat de vruchten net gaar zijn. Als het nodig is draaien totdat ze aan  alle kanten door de wijn zijn gekleurd. Eruit nemen. De wijnfond tot de helft  inkoken, zeven en eventueel met de maïzena, dat met een beetje water aangemaakt  is, binden. De siroop over de peren gieten en koud laten worden. 
De peren in schijfjes snijden en de steeltjes eraan laten.

Op een schaal opdienen en met de siroop besprenkelen.

Eventueel met een kaneelstokje of vanille-ijs garneren.

 
Verbrasband wiennaors Zeulbendspektaokel
Op 't twaolfde Zeulbendspektaokel (op 14 febroewaorie) emme de mènse van d'n Verbrasband d'n blaauwe dasse gewonne.
D'n Kopere Tullepetaon zal dus 'n jaor lang in 't Waope staon.
Dees jaor won de 3W wir d'n blaauwe wiempel.

Foto's carnaval
 

Zeulbandspektaokel

 

 


de blauwe wimpel

 


Ut Leutigste kefee

 

 

 .

 
 Makkeluk zat 

 

 

 

 


 

 

 






 

 


 

Vanaf nu: Peterkesseler.nl

 
Op de door ons aangegane overeenkomst zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarde Horeca (UVH).
 Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.
De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.
KvK 20060017 BTW NL.0952.62.404.B01