Kaaijazz menu
zaterdag 14 juni 2008

Restaurant il Borsalino 0165 536617

klik op de poster

Genieten van Italiaanse gerechten en fraaie muziek tijdens Kaaijazz ?

Dat kan dit jaar in il Borsalino aan de Kade 14.

De chef componeert zijn gerechten, en Chet’s Choice speelt voor u heerlijke
jazz tonen.

 

Kaaijazz  

MENU A

 

Carpaccio al ritmo del Jazz

     Carpaccio van ossehaas bereid met olijfolie, kappertjes,

     Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten.

                 

Duetto di carne in una melodia tartufata con funghi

e prosciutto di Parma

      Duet van runderhaas en varkensfilet bereid met

       Parmaham in een roomsaus met champignons en een vleugje truffel.

 

Dessert con le note di Paolo Conte

      Een verfrissende afsluiting

 

Prijs p.p.:  € 25,00

Wijnsuggestie: Montepulciano Novacorte, per fles  € 15,00


 

Voor wie houdt van Jazz onder het genot van het ruisen van de zee,

adviseert de chef:

 

MENU B

 

Zuppa del pescatore fatta suonando il sassofono

      Heerlijke, rijkgevulde vissoep

 

Scampi ballando il Jazz

     Grote garnalen bereid in een wittewijn-saus met rozemarijn en knoflook

 

Dessert con le note di Paolo Conte

     Een verfrissende afsluiting

 

 

Prijs p.p.:  € 29,50

Wijnsuggestie: Trebbiano Novacorte, per fles  € 15,00

 

il Borsalino Kade 14  0165 536617  www.00.nl


 

                                                                                                                 

 


 

 

 

 

 

Kaaijazz Kaaijazz  Kaaijazz  Kaaijazz  Kaaijazz  Kaaijazz  Kaaijazz  Kaaijazz  Kaaijazz  Kaaijazz