Bruiloftsfeest in het Verkadehuis

 

Stap aan de Kade in Roosendaal
in het huwelijksbootje
 

Wij helpen u graag om uw wensen te verwezenlijken

en uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.

In een perfect decor voor deze bijzondere dag.

 

Trouwen in het Verkadehuis 
Hoe het zou kunnen gaan




 

 

Ontvangst van uw gasten in de tuin met verse fruitdranken of een heerlijk gekoelde champagne.

 

 

 

Aansluitend neemt u in de serre plaats

aan een stijlvolle gedekte tafel om aan

te vangen met het diner. 

Met bijpassende wijnen én tafelwater.

 

 




 

 

Het ter plaatse bereiden van vis- en

vleesgerechten vanuit een mobiele keuken maakt het mogelijk ook 

à la carte

te dineren voor grotere gezelschappen.

 

 

Café noire du Verkade

Niet echt een dessert maar heerlijke taartjes aangevuld met ijs en sabayon.

En likeurtjes van van Kleef.

 

 


 


De feestavond behoort te knallen.

Doordat het Verkadehuis een theatraal karakter heeft is het mogelijk om het feest in alle stijlen

te laten plaatsvinden.

Voor het kiezen van het juiste entertainment

bent u bij ons op het goede adres.

Band of disco we helpen u graag bij de keuze

om er een fantastisch feest van te maken.

We hebben voor u gasten natuurlijk ook happen.

Van bal tot sushi, oesters of een

Spaanse Tapasbar.

Bijna alles kan.

Diners

Het diner is altijd een bepaald rustpunt op een drukke bruiloftsdag, even lekker zitten en wat babbelen, dit onder het genot van een goed glas wijn en heerlijke gerechten.

Er is niet echt een menukaart, Peter Kesseler van  het Verkadehuis heeft een brede ervaring in de internationale keuken. Hij werkt met dagverse producten. De inkoop vindt op de dag zelf plaats. Zo ontstaan er fraaie combinaties. Van traditioneel tot fusion en  “de vergeten groenten”  van het Brabantse platteland worden zeker in het menu opgenomen.



Enkele ideeën

 

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Dessert

 

Salade Waldorff  
met Livar ham

 

Livar Coppa op Roccola

en esdoornstroop

 

Groene salade met

gerookte eendenborst

 

Quenelles van Snoekbaars

op bieslooksaus  

 

Courgettesoep

met gerookte zalm

 

 

 

Kabeljauw op de huid gegrild

met tomatencouli

 

Dun gesneden zeeduivel met krokant gebakken kalfszwezerik

 

Boeuf Wellington

Ossenhaas in korstdeeg

 

Livar Rack met pied de mouton

Verse zilveruitjes in kalfsfond

 

Gebraden Kalfshaas  

met truffelsaus

 

 

Sabayon van Perzikbier

op vers fruit

 

Rabarber met rood fruit

 

 

Crème Brûlée

 

 

Geglaceerde ananas met

Grand Marnier

 

Chocolademousse

 

Margarita Fruitsalade

  

FOTO ALBUMS

We zijn de foto’s aan het uitzoeken. 
Hadden we ze maar door Bram Visser laten sorteren.
 

Bruiloft 
 
Het Verkadehuis

Bruiloft

Culinair

Bruiloft 
 
Dranken

Bruiloft

Entertainment

Bruiloft

Op Locatie

Bruiloft 
 
Vervoer en Hotel

 

Uw gastheer
Peter Kesseler


De inkoop


 

voor informatie op maat
contact@peterkesseler.nl


Tot slot kunt u overnachten in Hotel Centraal in een romantische bruidssuite.

Daar staat de champagne van het huis voor u klaar.

 
Vanaf nu: Peterkesseler.nl

Op de door ons aangegane overeenkomst zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarde Horeca (UVH).
 Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.
De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.
KvK 20060017 BTW NL.0952.62.404.B01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft

Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft