De Verkade DINERS

Een reis om de wereld begint vanuit de keuken van het Verkadehuis.

Of dat nu de vergeten groentegerechten van de Brabantse akkers betreft of een kennismaking met de Japanse keuken.

Door een brede interesse in vreemde culturen en de vele reizen, heeft Peter Kesseler zich ontwikkeld tot een ware meester in een keuken die fusion heet.

Brabantse streekgerechten  

De traditionele Franse keuken 

Mexicaans, Japans en Italiaans 

Puertoricaans, Thaïs en Afrikaans 

Culinair Entertainment bij u thuis

Terug naar de vier seizoenen

Légumes oubliés

Private Dining 

Uw gastheer
Peter Kesseler

voor informatie op maat
e-mail aan
contact@peterkesseler.nl















 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben geen kaart maar wel Verkade-Suggesties 

De gerechten worden dagvers verwerkt , het kan zijn dat er geen aanvoer is. We zijn altijd op zoek naar alternatieve producten.

Om het voor u gemakkelijk te maken heeft het Verkadehuis enkele feestelijke menu's samengesteld. Deze menu's dragen bij tot het slagen van uw feest en zullen bij uw gasten als zeer verrassend worden ontvangen.

Voorgerechten

Bisque de Homard. Vers gemaakte  kreeftensoep  geflambeerd met Cognac

Heldere lambouillon met tuinkruiden flensjes

Witte uiensoep van Brie

Rijk gevulde Bretonse vissoep

Quenelle van witvis met dille saus

Gebakken scampi's en coquilles op risotto met pestosaus

Gegrild taartje van verse zalm met Gamba’s

Op de vel gebakken zeebaars met Tapanade  en kappertjes

Groene asperges, met kleine tomaatjes in  saus van soja-sesam-gember, geserveerd met gebakken Serrano ham

Gerookte eendenborst met gezoete knolselderij  geserveerd met toast

Hoofdgerechten

Zeebaars
Gebakken zeebaars  met tapanade en een mango  chutney saus

Tonijn
Licht gegrilde  tonijn met coullie van tomaat en kappertjes sjalotjes en gepelde paprika

Runderentrecôte
Gegrilde runderentrecôte met een saus van rode pepers

Konijn
Vlaams konijn in Krieken bier,  sjalotjes, en gestoofde groenten en aardkroten

Maigret de Canard
Rosé gebakken eendenborst, met rode portsaus en salie

Tournedos
Tournedos zoals u hemzelf wil in iedere denkbare saus

Nagerechten

Geglaceerde ananas met rietsuiker en Grand Marnier, vanille-ijs

Hollandse asperges met rabarber in een Sabayon van perzikbier

Gebakken aardbeien met appeltjes en zwarte peper

Panna cotta, Italiaans voor ‘gekookte room’ is een traditioneel Piemontees sabayon met perzikbier op vers fruit

 

Verkadehuis menu’s

Maak uw keuze, en stel zo uw menu samen, of laat u verrassen door de keukenbrigade.
3-gangen vanaf  € 22,50
bekijlk de gerechten


Van om de hoek …

 Gerechten uit den vreemde

TAPASBAR

Het is altijd weer een moeilijke keuze;
serveren we een buffet of doen we hapjes?

Om dit probleem op te lossen heeft het Verkadehuis
een kijkje genomen in de Spaanse keuken.

Die Spanjaarden genieten immers altijd al van een goed glas wijn
en van allerlei kleine hapjes (tapas) aan de bar of aan tafel
.

AAN U DE KEUZE !

Koude tapas

Ensalada de Atun

Salade van tonijn, kleine boontjes, paprika, ui, knoflook, olijfolie en sla

Tostada con Sardinas

Spaans brood met sardines, tomaat en knoflook

Prosciutto dal Monastero
Livar ham gedroogd in Parma
 

 het beste van twee werelden

Oliva's

Verschillende verse olijven

Gambas salades

Verse licht gezouten garnalen

Champignones Rellenos

Gevulde champignons met chorizo

Rementos adobe

Gemarineerde paprika

Entre de queso

Verschillende soorten kaas

Warme tapas

Calamares à la Romana

Gefrituurde inktvis

Chipirones con salsa

Kleine inktvisjes in een zachte pittige saus

Gambas à la Plancha

Garnalen, gebakken in olijfolie, knoflook en peterselie

Albóndigas con verduras

Vleesballetjes met gebakken groenten in tomatensaus 

Verduras Rebozadas

Gefrituurde aubergine, champignon en paprika

Pinchos Morunos

Spies met varkensvlees, paprika en ui 

Empanadilla de atún

Korstdeeg gevuld met tonijn en ui 

Alas de pollo picante

Kruidige kippenvleugeltjes 

U kunt uit deze lijst een keuze maken.
Uiteraard geeft Het
Verkadehuis een advies om er voor te zorgen dat er voldoende geserveerd wordt en genoeg afwisseling in uw keuze zit.

Minimaal voor 50 personen


Het is niet altijd wijn …

Bierproeverij met diner 

Het menu dat we serveren na de proeverij zal met
de bijpassende bieren geserveerd worden.
Voor vegetariërs serveren we een aangepast menu.

De tafel zal ook in stijl opgedekt worden.
Het zingen van drankliederen is uit den boze.

De proeverijen worden door verschillende brouwmeesters gehouden.

Die hun bier wederom op traditionele wijze brouwen

We werken veel samen met :
"De Halve Maan" uit Hulst en "De Pelgrim" uit Rotterdam

 

Het Menu

 

potage van Chimay Blanc

blanke soep van kippenbouillon en bleekselderij

----///---

een lamme kabouter

in la Chouffe gestoofd lamsvlees met witlof en

lentegroentes en salade

Roseval aardappelen

----///---

Sabayon van Perzikbier

een luchtig eiergerecht van Mort Subite Pêche

met sorbetijs van perzikbier en vruchten

Neem een kijkje in het kookboek


Restaurants in de buurt

www.dinersite.nl
 
 

Vanaf nu: Peterkesseler.nl

 
Op de door ons aangegane overeenkomst zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarde Horeca (UVH).
 Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.
De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.
KvK 20060017 BTW NL.0952.62.404.B01