Een reis om de wereld begint vanuit de keuken van het Verkadehuis. Of dat nu de vergeten groentegerechten van de Brabantse akkers betreft of een kennismaking met de Japanse keuken. Door een brede interesse in vreemde culturen en de vele reizen, heeft Peter Kesseler zich ontwikkeld tot een ware meester in een keuken die fusion heet. Brabantse streekgerechten De traditionele Franse keuken Mexicaans, Japans en Italiaans Puertoricaans, Thaïs en Afrikaans Culinair Entertainment bij u thuis Terug naar de vier seizoenen Légumes oubliés | |||
Uw gastheer |
voor informatie op maat | ||
| |||
|
We hebben geen kaart maar wel Verkade-Suggesties De gerechten worden dagvers verwerkt , het kan zijn dat er geen aanvoer is. We zijn altijd op zoek naar alternatieve producten. Om het voor u gemakkelijk te maken heeft het Verkadehuis enkele feestelijke menu's samengesteld. Deze menu's dragen bij tot het slagen van uw feest en zullen bij uw gasten als zeer verrassend worden ontvangen. Voorgerechten Bisque de Homard. Vers gemaakte kreeftensoep geflambeerd met Cognac Heldere lambouillon met tuinkruiden flensjes Witte uiensoep van Brie Rijk gevulde Bretonse vissoep Quenelle van witvis met dille saus Gebakken scampi's en coquilles op risotto met pestosaus Gegrild taartje van verse zalm met Gamba’s Op de vel gebakken zeebaars met Tapanade en kappertjes Groene asperges, met kleine tomaatjes in saus van soja-sesam-gember, geserveerd met gebakken Serrano ham Gerookte eendenborst met gezoete knolselderij geserveerd met toast Hoofdgerechten Zeebaars Tonijn Runderentrecôte Konijn Maigret de Canard Tournedos Nagerechten Geglaceerde ananas met rietsuiker en Grand Marnier, vanille-ijs Hollandse asperges met rabarber in een Sabayon van perzikbier Gebakken aardbeien met appeltjes en zwarte peper Panna cotta, Italiaans voor ‘gekookte room’ is een traditioneel Piemontees sabayon met perzikbier op vers fruit | ||
Verkadehuis menu’s Maak uw keuze, en stel zo uw menu samen, of laat u verrassen door de keukenbrigade. | |||
| |||
Van om de hoek … Gerechten uit den vreemde TAPASBAR Het is altijd weer een moeilijke keuze; Om dit probleem op te lossen heeft het Verkadehuis Die Spanjaarden genieten immers altijd al van een goed glas wijn AAN U DE KEUZE ! | |||
Koude tapas Ensalada de Atun Salade van tonijn, kleine boontjes, paprika, ui, knoflook, olijfolie en sla Tostada con Sardinas Spaans brood met sardines, tomaat en knoflook Prosciutto dal Monastero het beste van twee werelden Oliva's Verschillende verse olijven Gambas salades Verse licht gezouten garnalen Champignones Rellenos Gevulde champignons met chorizo Rementos adobe Gemarineerde paprika Entre de queso Verschillende soorten kaas |
Warme tapas Calamares à la Romana Gefrituurde inktvis Chipirones con salsa Kleine inktvisjes in een zachte pittige saus Gambas à la Plancha Garnalen, gebakken in olijfolie, knoflook en peterselie Albóndigas con verduras Vleesballetjes met gebakken groenten in tomatensaus Verduras Rebozadas Gefrituurde aubergine, champignon en paprika Pinchos Morunos Spies met varkensvlees, paprika en ui Empanadilla de atún Korstdeeg gevuld met tonijn en ui Alas de pollo picante Kruidige kippenvleugeltjes | ||
U kunt uit deze lijst een keuze maken. Minimaal voor 50 personen | |||
| |||
Het is niet altijd wijn … Bierproeverij met diner Het menu dat we serveren na de proeverij zal met De tafel zal ook in stijl opgedekt worden. De proeverijen worden door verschillende brouwmeesters gehouden. Die hun bier wederom op traditionele wijze brouwen We werken veel samen met :
| |||
Het Menu potage van Chimay Blanc blanke soep van kippenbouillon en bleekselderij ----///--- een lamme kabouter in la Chouffe gestoofd lamsvlees met witlof en lentegroentes en salade Roseval aardappelen ----///--- Sabayon van Perzikbier een luchtig eiergerecht van Mort Subite Pêche met sorbetijs van perzikbier en vruchten | |||
|
Restaurants in de buurt | www.dinersite.nl |
Vanaf nu: Peterkesseler.nl